سیسئو به معنی بهینه سازی موتور های جست و جو برای کمک کردن به بهتر دیده شدن انواع وب سایت ها می باشد. می توان گفت سئو کار چندان راحتی نمی باشد. و برای اینکه بتوانیم یک وب سایت را به بهترین روش ممکن سئو کنیم می بایست دانش و اطلاعات خود را بالا ببریم. و در این زمینه اطلاعات کافی کسب نماییم.
در مقالات گذشته در مورد اهمیت سئو در محتوا به طور کامل توضیحاتی را به شما ارائه دادیم. معمولا وقتی کسی وارد مبحث آموزش سئو وب سایت می شود احتمالا با این دو مبحث (سئو داخلی و سئو خارجی) به کرات برخورد می کند. اکنون در این مقاله قصد داریم به سوال تفاوت سئو داخلی با سئو خارجی چیست؟ پاسخ دهیم.
اما در ابتدا سئو داخلی و سئو خارجی را هریک به صورت مجزا توضیح می دهیم و در ادامه به تفاوت این دو می پردازیم.
سئو داخلی
On Site SEO و On Page SEO یا به اصطلاح سئو داخلی به مجموعه فعالیت هایی گفته می شود که برای بهینه سازی یک وب سایت انجام می گردد.
منظور از بهینه سازی این است که شما به عنوان دارنده ی یک وب سایت عالی و بی نظیر اقداماتی را انجام می دهید که سبب شود سایت شما در جست و جوی گوگل در صفحه ی اول قرار گرفته باشد.
اهداف و ویژگی های سئو داخلی
- در سئوی داخلی شما می توانید به مخاطب کمک کنید که یک محتوا را به خوبی درک کند و بپسندد.
- سئوی داخلی به سایت شما کمک می کند که محتواهای شما از طریق موتور های جست و جو بهتر دیده شوند.
- محتواهای شما به عنوان یک صفحه ی مفید در نتایج سرچ دیده شود.
از ویژگی ها و مواردی که باید در سئو داخلی آن را رعایت نمایید می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- در نوشتن باید دقت فراوان را به خرج دهید. از نوشتن مطالب کم اهمیت خود داری نمایید.
- از تبلیغات بیش از حد پرهیز کنید. مطالبی را که شم به اشتراک می گذارید باید مخاطب پسند باشند.
- متن را سعی کنید کاملا یونیک و غیر کپی بنویسید. با این کار می توانید مخاطبان را به سوی خود جذب نمایید.
- معتبر بودن مطالب به بالا بردن رتبه ی شما بسیار کمک می کند. به این منظور که اگر مطلبی را می نویسید سعی کنید حتما دارای منبع باشد.
- محتوا یا مطالبی که شما در اختیار کاربران قرار می دهید باید دقیقا مطابق کلمات کلیدی که استفاده کرده اید باشد.
چند پارامتر موثر در سئو داخلی
علاوه بر مواردی که بالا به آن ها اشاره کردیم چند پارامتر دیگر وجود دارد که به شما در سئوی داخلی کمک می کند. تا بتوانید وب سایت خود را ارتقا داده و رتبه های عالی کسب نمایید.
- کلمه کلیدی و عنوان
- انتخاب تصاویر مرتبط و عالی
- قابلیت نمایش در موبایل و دسکتاپ کامپیوتر
- تگ توضیحات متا
- معقول بودن تعداد کلمات
- انتخاب سرفصل یا هدینگ های مناسب
سئو خارجی
Off Page SEO یا همان سئو خارجی به مجموعه اقداماتی گفته می شود که در خارج از وب سایت جهت بهینه سازی موتور های جست جو گر گوگل انجام می شود.
یک سری از فاکتور ها و عوامل هستند که بر روی سئوی خارجی سایت شما بسیار تاثر گذار هستند. و باید بگوییم که اگر این عوامل را به درستی انجام دهید. به سرعت ترافیک وب سایت شما بالا رفته و می تواند به رتبه های بالا تر برسد.
در ادامه قصد داریم چند مورد از عوامل موثر بر سئو خارجی را برای شما توضیح دهیم.
تعداد لینک هایی که به وب سایت شما داده شده است
لازم به ذکر است یکی از عوامل بسیار مهم در رتبه بندی وب سایت شما تعداد دامنه هایی می باشد که به وب سایت مربوطه لینک داده شده است.
موضوع قابل اهمیت دیگر این که انواع سایت های خارجی به سایت شما لینک بدهند. این عمل به این معنی است که سایت شما فوق العاده است و بر جذب مخاطب کمک به سزایی به شما می کند.
و برای انجام این کار شما باید رپورتاژ آگهی منتشر نموده تا دامنه های بسیاری به وب سایت شما لینک دهند.
صفحاتی که به سایت شما لینک داده اند چه رتبه ای دارند؟
می دانید که سایت هایی که به وب سایت شما لینک می دهند، دامنه های آن ها با هم برابر نیستند. و واضح است که هرچه اعتبار و ارزش و رتبه وب سایت های خارجی بالا تر و بهتر باشد، به مراتب گوگل برای لینک های داده شده به وب سایت شما ارزش بیشتری قائل می شود. و همین امر موجب بالاتر رفتن رتبه ی وب سایت شما می گردد.
تنوع داشتن در انواع لینک ها
تنوع در انواع لینک ها یک موضوع بسیار قابل اهمیت می باشد. به این منظور که هر چه تعداد لینک هایی که به وب سایت شما داده می شود متنوع تر باشد تاثیر بهتری در سایت شما خواهد داشت.
تفاوت سئو داخلی با سئو خارجی چیست؟
پس تمامی این توضیحات اکنون قصد دارید یک توضیح کلی در مورد پاسخ به این سوال دهیم. برای پاسخ دادن به این سوال باید بگوییم که در سئوی داخلی ما مطالبی را در سایت خود بارگذاری کرده و منتشر می کنیم. که هم خاطبان را به خود کند و هم از بهترین روش ها و بهترین اصول ها پیروی نماید.
به این منظور که دارای تصاویر متناسب با موضوعی که در رابطه با آن می نویسیم باشد. و هم چنین دارای پادکست های صوتی نیز باشد. افزون بر این می تواند دارای توضیحات متای مناسب و همچنین دارای تگ عنوان ویژه نیز باشد. با استفاده از این چند روش ساده می توانید مخاطب را به آسانی به سوی خود جذب کنید.
به زبان ساده تر شما با سئوی داخلی می توانید زیبایی سایت خود را رقم بزنید. اما در سئوی خارجی شما می بایست توسط انواع بک لینک ها و با کمک انواع شبکه های اجتماعی برای بهبود وب سایت خود تلاش نمایید. که در این روش ها نیز، هم در افزایش مخاطبان و هم در بهبود موتور های جست و جو می توانید یک وب سایت عالی داشته باشید.
ما در این مقاله به صورت کامل تفاوت سئو داخلی با سئو خارجی چیست را بررسی کردیم. در صورتی که شما نطری دارید خوشحال میشیم در کامنت ها به ما بگید.
بهترین استاد ایران